Hogyan fotózzuk az esküvő virágdíszeit?

Esküvői fotósként nagyon fontos, hogy nem csak magunknak és a párnak fotózzunk, hanem vegyük észre a többi esküvői szolgáltató értékes munkáját is, és amit csak lehet, örökítsünk meg nekik! Mindenki örül a saját munkáját felemelő szép képeknek, és nem mellesleg jó reklám is saját magunknak. Az egyik legszembetűnőbb és legszebben fotózható esküvői részlet a virágdíszek kategóriája. Hogyan fotózzuk ezeket?

A menyasszonyi csokornak mindig lesz egy jobb oldala. Fordítsa el a csokrot, amíg jól látható lesz. Ha nem vagy biztos benne, vedd fel azt az oldalt, amelyről úgy tűnik, hogy a drága virágok koncentrálódnak. Győződjön meg róla, hogy a csokrok felvétele során a csokor felső része a fényképezőgép felé hajlik, hogy a virágok nagy részét a képen kapja meg. vízszintes és függőleges képeket a menyasszonyi csokorról önmagában különböző helyeken (próbáld ki egy koordináló / kontrasztos székre!) Összesen táblázatok / középpont lőttek a ágyneműkkel és egyéb asztali díszítéssel.

Közeli felvétel amely a virágokat és az edényt is mutatja az összes asztali elem nélkül (de elég nagyítva ahhoz, hogy illeszkedjen a keret teljes középpontjába) Ne felejtse el más virág részleteket, mint a köpenyek, a torta virágdíszek, a belépő asztal virág, az oltár virágok. Vízszintes, vértes lövés a menyasszony és néhány a menyasszonyi kísérőkről (ez mutatja az általános színskálát!) A lenyomata a menyasszony és a koszorúslányok gazdaságuk, a menyasszony egyedül a csokorral. A menyasszonynak és vőlegénye a csokrával. Vőlegénykitűző díszek fotói (próbáld ki egy meghívócsomaggal! ez a kedvencem!)
Fontos a koszorúslány csokor, a koszorúslány ruhát a háttérben
Teljes pergola vagy kerítés beállítása (nincs a menyasszony és a vőlegény a képen)
A menyasszony és a vőlegény pergolában / keretesben / más ünnepi terekben keretezve (remélhetőleg senki sem a képen, mint figyelemelterelés)
Ha többféle függőleges és vízszintes képet szeretne a virágos tervezőnek megosztani, akkor azt jelenti, hogy a képeket még jobban meg fogják osztani (csak győződjön meg róla, hogy a virágosnak köszönhetően bárhol használhatja a képeket).

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én