Kreatív esküvői fotózás külön napon

Annyi oka van annak, hogy a menyasszonyoknak miért jó a külön napi  esküvői kreatív fotózás. Kezdjük ott, hogy kétszer veheted fel a menyasszonyi ruhádat, és kétszer érezheted magad igazi hercegnőnek! Az esküvői ruhák manapság elég nagy részét teszik ki az esküvői költségvetésnek. Miért kell valami más ok arra, hogy menyasszonyi portrékat készítsenek, minthogy kétszer viselhessük a drága fehér ruhát? Valószínű, hogy nem fogod viselni ezt a ruhát újra a nagy nap után. Nincs semmi szórakoztatóbb, mint felöltözni, mint egy hercegnő, és elkészíteni a képeket. Ilyen külön napon tartott esküvői kreatív fotózásra és képekre számos példát találsz a https://www.vdartphoto.com/hu/portfolio oldalon.

Van valami oka annak, hogy mi mindnyájan menyasszonyi ruhába öltöztünk, amikor kicsi voltunk. Nem örülhettem többet, hogy megcsináltam. A legjobb mód, ahogy tudom, hogyan kell ezt tenni. Tudod, hogy általában egy elköteleződési munkamenetet csinálsz, hogy kényelmesen érezzem magam a kamera előtt, hogy párok portrékat csináljak, így kényelmesebbé és nyugodalmasabbá teheti őket az esküvő napján? Úgy érzem, hogy a menyasszonyi portrékat ugyanolyan fogalom jellemezte. Ez volt az alkalom, hogy kényelmesen kényelmessé váljak a fényképezőgép előtt az esküvői ruhámban, a sminkelésben és a hajban, hogy kényelmesebb volt fotózni az esküvőn. Úgy érzem, sokat tanultam, hogy viseltem ezt a ruhát a nagy nap. Megtanultam, hogyan kell nevetni, tartsd meg a csokrot, sétálj a ruhámban a külső helyemen, viselje a ruhámat, játssz a fátylammal (egy másik kínos dolog a manőverezéshez), és tényleg pózol. Általában anélkül, hogy elhagyná, ha valószínűleg alig tud lélegezni a ruhádban.

Szeretném azt hinni, hogy nagyon jó modell vagyok, amikor rendszeres ruhákra került sor. Azonban úgy találtam, hogy az esküvői ruhám egészen más állat. A menyasszonyi portrék felvétele valóban gyönyörűvé, magabiztosnak érezte magát, és készen áll az esküvőm napjára! Ez egy nagy haj és smink próbaverzió. A menyasszonyi portrék készítése nagyon jó lehetőség volt arra, hogy a hajam és a smink jó, realisztikus próbatestet adjak. Annyira szerencsés vagyok, hogy egy fodrász egy anya számára, így képes volt újabb hajvesszőre járni. A menyasszonyi portrékat az esküvőm velem egy időben állítottam be. Tehát az esküvői napot kezeltem az esküvői portréim napján. A menyasszonyi portrék kezelése nagyon jó módja annak, hogy elgondolkozzam arról, hogy mennyi ideig tart az elkészülési folyamat az esküvő tényleges napján.

Hosszabb ideig tartott az esküvőm napján természetes okokból. Úgy vélem azonban, hogy valóban segített a folyamatnak, hogy legalább egyenletesebbé váljon. Az esküvő napjának minden szorongása miatt a smink és a haj hosszabb ideig tart. (Különösen, ha maguk is csináljátok magatokat!) De biztosak lehetünk benne, és képesek vagyunk újból létrehozni a menyasszonyi megjelenésedet, hiszen már régóta vennéd a gyakorlást az esküvői portréddal. Egy másik jó ok arra, hogy menyasszonyi portrékat készítsenek, amiről nem gondolkoztál: lehetővé teszi számodra, hogy meglásd, hogyan nézel meg fényképeket a ruhádban, ékszereiben, hajadban és sminkedben. Ebből beállíthatja a megjelenését, hogy még tökéletesebbé váljon az esküvő napján! (Bár ez nem gyakran!)

A lányok egyike volt a kis százalékban. Igazából úgy döntöttem, hogy kissé megváltoztatják a megjelenésemet a saját esküvői portréim után. A menyasszonyi portréimban gyöngyház gyűrűvel viseltem, hogy bármi más is túlságosan nézne az erősen ékszerezett ruhámmal. Azonban, amikor visszaadtam a fényképeket, azt gondoltam, hogy valami hiányzik. Gyönyörűnek és szinte tökéletesnek látszottam, ahogy én voltam, de nem éreztem magam. 

Az Ön nagy esküvője egyszer és egy életre szóló alkalom. Nincsenek átutalások. Évekkel és évekkel a jövőre nézel a szeretteiddel. Nem akarsz visszamenni az összes ilyen év után, és szeretném, ha elvégezte volna őket. A külön napi kreatív képek készítésével lehetőséget kap arra, hogy ne izguljon az esküvő napján, érezze magát a gyönyörű menyasszonynak, és valóban ápolja azokat az édes pillanatokat az esküvői ruháján. (mivel az aktuális nap egy ilyen elmosódáson megy!)