Amit egy esküvői fotósnak kérdeznie kell a menyasszonyoktól

Napjainkban az esküvői fotózás alkalmával a menyasszonyok úgy szeretnék, ha a Cadillac elvárásai a Ford Pinto költségvetésén. Nem lehet hibáztatni a menyasszonyokat - de hibáztathatod az amatőr fotósok robbanását, akik "szakemberek" -nek nevezik magukat, és díjat szabnak az esküvői képek lő / égetésének. Amikor a menyasszonyok keresi a leendő esküvői fotós egy interjú szabványos. Ő fogja látni a tapasztalataidat, kérdéseket feltenni az áraidról, tárgyalni a szempontokat a szerződésbe, és a végén csak a gumiabroncsok rugdossa az árakat. Ugyanakkor a fotósoknak is tudniuk kell, hogy ez az alkalom, hogy interjúkat készítsen a menyasszonynak, mint potenciális ügyfél egyidejűleg. Az esküvői fotózás első szabálya: NE vegyen részt minden menyasszonynak, mint ügyfélnek. Ahhoz, hogy megvédje magát és fotózási üzletét, valamint a menyasszony kívánságait - fel kell tenned néhány kérdést annak érdekében, hogy a fotós és a menyasszony (és a vőlegény) egyaránt megfelelő legyen. Ez a cikk azokat az alapvető kérdéseket tartalmazza, amelyeket minden fényképésznek meg kell kérdeznie a menyasszonyától. 

Mi a költségvetésed? Nyilvánvaló, hogy egy esküvői fotósnak ismernie kell a menyasszony elvárásait és korlátait a költségvetésével. Nem csak meg kell próbálnod kitalálni a menyasszonyod elvárásaidat, és mit tudsz ésszerűen szállítani, akkor is megismerheted a menyasszonyok elvárásait az általános esküvőre. Néhány esküvői fotós elkerülheti a költségvetés esküvőjének egyszerű megvásárlását, mert tudják, hogy a helyszín / díszítések szintén szigorú költségvetésben lesznek - ami súlyosan korlátozhatja a képek lehetőségeit. Gondoljon rá úgy, hogy egy menyasszony 750 dolláros költségvetéssel jön - amihez hajlandó lenne szigorú korlátozásokkal járni -, azt is megjegyzi, hogy férjhez megy egy vásári bankett teremben, és a díszítések minimálisak lesznek. Eljött hozzátok, mert szereti az esküvői képeiket, amelyeket a Facebookon látott - (amelyek mind szőlőültetvények / régi falusi helyek / stb.). Ha megengedi, hogy ez a menyasszony higgye el, hogy tíz centes költségvetése 10 000 dolláros eredményt hoz - az Ön felelőssége, hogy tanítsa meg neki, hogy miért nem lehetséges bizonyos fotók.

Kérdése van az én esküvői szerződésemmel? Ez talán a legfontosabb kérdés, amelyet meg lehet kérdezni, hogy megakadályozza a gondjait a menyasszonyával. Mindaddig, amíg van egy megfelelő, megfelelő esküvői szerződés (fedjük le, hogy egy másik cikk) - győződjön meg róla, a menyasszony átment, és boldog vele. A szerződésben feltétlenül fedezze a tervét abban az esetben, ha a menyasszonyi portrék nem jelennek meg, a szokásos díjakat, az óránkénti túlórákat, a biztonsági másolatot készítő fotót és természetesen a modell kiadását, hogy később felhasználhassák a közzétételhez / közösségi médiához.