Hogy fotózzunk esküvőket? 1.

Az esküvő az egyik legértékesebb nap egy pár számára. Ha esküvői fotós vagy, akkor felelősséget kapsz a legjobb pillanatok megragadásáért és nagyszerű emlékek létrehozásáért egy. Ez bizony igen nagy felelősség, és ezáltal nem kis teher az esküvői fotós vállán. 

Az esküvői fotózás eltér a fotózás egyéb kategóriáitól. Általában az esküvők egyszeri események, így nagyon kevés hely van a hibákra.

Az első kihívás, amellyel szembe kell néznie, a páros menyasszonyával és családtagjaival foglalkozik, mivel nagyon stresszes lehet.

Esküvői fotózás aláírásakor figyelni kell. Olvassa el és fogadja el a feltételeket, hogy elkerülje az esetleges hibákat a felvétel után. Azt is meg kell határoznia, hogy a teljes portrék száma a menyasszony és a vőlegény között.

Egy másik kihívás az idő. A legtöbb esküvés rövid, néhány óra, és minden pillanatban el kell ragadnia. Mivel nincs tennivaló, rendkívül szorgalmasnak kell lenned.
Tudnia kell az esküvői fotózás dosszióját, és az esküvői fotózás előtt. Ellenőrizze az összes eszközt, és győződjön meg arról, hogy megfelelően működik.

Tartson további időt a fényképezés ezen részében. Készítsen extra fotókat a menyasszonyról és a vőlegényről különböző vonzó helyszíneken.

A menyasszony és a vőlegény követni fogja az utasításokat.
Lehet, hogy extra oktatást kell adnia a legjobb lövés megszerzéséhez, ezért fontos, hogy türelmes legyen az újszülöttekkel szemben, mert a szóbeszéd hirdetése elengedhetetlen a fotózás üzleti életének megteremtéséhez.

Ajánló
Kommentek
  1. Én