Hogy fotózzunk esküvőket? 2.

Annak ellenére, hogy minden fotó örökre egy emlék, kérdezze meg a pároktól azokat a különleges pillanatokat, amelyeket egy életen át szeretne nézegetni. Ilyen pillanatok az első csók, az első tánc, a mosoly első megjelenése stb. Figyelnie kell ezekre a pillanatokra, mert nagyon gyorsan történnek.

Látod, hogy más emberek élvezik a szép pár első pillanatait? A rokonok, a barátok és a család kifejezései megérdemelték, hogy lefotózd őket.

Amikor elfoglalt vagy a páros első és pózos felvétele, kérje második személyét, hogy rögzítse a közönség nagy pillanatait. Mondja meg partnerének, hogy gyorsan készítsen fényképeket, és fedje le annyi arcát, amennyit csak tud. Ez az örömteli alkalom, és ezeket a pillanatokat kell elfogni a pár, hogy később az életükben.

Esküvő során mindenféle vendég van. Ők lehetnek a szomszédok, kollégák, rokonok, barátok és mások. Meg kell beszélnie a vendéglistát a párral a VIP-k megjelölésére. Jó portrékat készítsen ezekről a vendégekről!

Tudnia kell, hogy mind a menyasszony, mind a vőlegény barátai a pár életének fontos részei. Készítsd el vele a menyasszony barátai csoportképét. Töltsön időt erre a lövésre, és rögzítse a különböző lányos pózok, hogy ez a rész szórakoztató.

Csináld ugyanazt a vőlegényt és válaszd azokat a manly shot-okat, hogy tökéletesen illeszkedj az albumhoz.

Mindenkinek van egy portréja a párral. Jobb lőni csoportokban. Ellenkező esetben nem lesz elég ideje a fontos felvételekhez.

E csoportokat hatékonyan kell kezelned. Segítségével a második személy, hogy összehangolja a csoportokat, és küldje el őket egyenként a lő.

Legtöbbször szembe kell néznie a témával, amikor felveszik a csoportokat, hogy valaki meggyújtja a szemet, vagy nem a kamerára koncentrál. Ezért hasznos minden egyes csoport számára extra felvételeket készíteni, így minden csoport számára kiválaszthatja a legjobb képet.

Vannak olyan rejtett gyöngyök, amelyek jó keretet adhatnak a lövésnek.

Vigyázzunk egy fotogén kölyökre mosolyogni, néhány gyerek körül, az emberek suttognak minden különleges pillanatban, nevetnek a sarokból és más élénk pillanatokat. Adja hozzá ezeket a sztringeket az esküvői albumhoz.

Ezeket a pillanatokat nem lehet létrehozni vagy tervezni. Ritka és eredeti mind. Nézd meg ezeket a pillanatokat, és ne habozz, kattints. A pár szeretni fogja ezeket a képeket.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én